Å jobbe i Nokas betyr å utgjøre en forskjell for samfunnet

Hvorfor skal du velge Nokas?

I Nokas bryr vi oss. Vi bryr oss om våre kunder, om sikkerhet, om HMS, om kvalitet og om etikk og moral – og vi bryr oss om hverandre, for vi vet at det er medarbeiderne som danner grunnsteinen i hele bedriften.

Et godt sted å være
Vi ønsker at du som jobber hos oss, skal oppleve at du har tillit, ansvar og utviklingsmuligheter, både personlig og faglig, i et godt arbeidsmiljø. Vi jobber kontinuerlig med HMS for å fremme trivsel og helse, og lover deg en variert jobb som gir deg nye utfordringer hver eneste dag. 

Du kan være forskjellen
I Nokas er vi stolte av vårt bidrag til bedre sikkerhet i hele Norge. Vi sikrer alt fra private hjem og verdier til store bedrifter og flyplasser og offentlige virksomheter. Dette lykkes vi med ved å bruke den nyeste teknologien og de beste menneskene. I Nokas jobber vi også innenfor mange forskjellige fagområder som teknikk, administrasjon, IT, alarmstasjon og kommunikasjon, så karrieremulighetene er mange. For deg betyr dette en arbeidsplass der du har påvirkningskraft, og der du blir en del av et større fagmiljø. 

Ansettelseskrav i Nokas

En typisk ansatt i Nokas er serviceinnstilt, vennlig, glad i å jobbe med mennesker og kjenner seg igjen i våre verdier. Ettersom vi har et stort ansvar for trygghet i samfunnet, stilles det også flere formelle krav til våre ansatte. Du er blant annet nødt til å ha godkjent vandel. Les mer om kravene her.

Les mer

Ledige stillinger

Her finner du ledige stillinger du kan søke på. Les mer

Våre vekterkurs

Vi tilbyr godkjent vekteropplæring. Les mer

Lærling i Nokas

Nokas har læreplasser i flere fag. Les mer

Bli vekter du også

Vekteryrket passer godt for deg som er glad i å jobbe med mennesker og ønsker å gjøre hverdagen tryggere for dem. Vi har kunder over hele landet, både i privat næringsliv og offentlig sektor, og jobber hardt for å leve opp til den høye kvaliteten de forventer fra våre dyktige medarbeidere. Nettopp derfor er utdanningen av vektere så viktig for oss i Nokas. Her kan du lese mer om hvordan du blir vekter.

Les mer

Ansattfordeler

Vi ønsker å inspirere til et godt arbeidsmiljø som fremmer trivsel og helse. Les mer

Visjon og verdier

I Nokas har vi en klar visjon og tydelige verdier. Les mer

Våre lokasjoner

Du finner oss på 1200 steder i Norden. Les mer

Møt noen av våre medarbeidere

I Norge er vi flere tusen ansatte som hver eneste dag utgjør en forskjell.  De jobber som vektere, erditransportører, sikkerhetskontrollører og med tekniske sikkerhetsløsninger. Les mer om hva noen av dem sier om å jobbe i Nokas.

Les mer