X

Sikkerhetsselskapet Nokas har
byttet navn til Avarn Security
avarnsecurity.no

Gå til Avarnsecurity.no »

Nokas fortsetter med
kontanthåndtering som før

Fortsett på Nokas.no »

Bli vekter du også

Et allsidig yrke

Vekteryrket passer godt for deg som er glad i å jobbe med mennesker og ønsker å gjøre hverdagen tryggere for dem. Vi har kunder over hele landet, både i privat næringsliv og offentlig sektor, og jobber hardt for å leve opp til den høye kvaliteten de forventer fra våre dyktige medarbeidere. Her kan du lese mer om hvordan du blir vekter.

Vekter

Nokas er representert over hele landet og leverer vakttjenester til både privat næringsliv og offentlig sektor. Vi leverer mobilt-, og stasjonært vakthold, arrangementsikkerhet, områdekontroll og utrykning. Vi setter alltid våre kunder og ansatte i fokus for å kunne levere høy kvalitet og service og skal kjennetegnes på at vi gjennom dyktige medarbeidere og ekspertise holder det vi lover og leverer til kundens forventning, eller bedre.

Sikkerhetskontrollør Oslo Lufthavn Gardermoen

Som sikkerhetskontrollør ved Norges hovedflyplass er du en del av det mest synlige sikkerhetsoppdrag i landet. Du vil utøve sikkerhetskontroll og serviceoppgaver ovenfor reisende og ansatte etter å ha gjennomført og bestått en egen utdannelse og avsluttende sertifisering. Det kreves plettfri vandel.

Verditransportør

Som verditransportør utfører du verditransport for Nokas' kunder. Du må være komfortabel med å bruke bil som arbeidsverktøy hele året, og kunne arbeide alene og i team. En verditransportør har mye direkte kundekontakt slik at du må være serviceinnstilt, tillitsskapende og ansvarsbevisst.

Alarmoperatør

Som alarmoperatør har du kontakt med vektere, kunder, alarminstallatører, politiet og andre myndigheter. Du tar i mot- og formidler alarmer og feilmeldinger for våre kunder. Du er også en støtte og hjelp for våre vektere. Som operatør må du tåle stress, ha noe teknisk innsikt og være nøyaktig. Det er et lagarbeide der du jobber i gruppe med andre, men hvor du ofte må ta dine egne beslutninger.

Hvordan blir du vekter?

For å bli vekter må du ha bestått trinn 1 av vekteropplæringen (det kan være andre krav til enkelte stillinger). I tillegg må du ha godkjent vandel. Alle ledige stillinger i Nokas lyses ut på våre hjemmesider. Du må søke elektronisk gjennom vårt søknadssystem. Søknader mottatt på mail eller lignende vil ikke bli behandlet.

Du kan forvente

  • et godt, utviklende og sosialt arbeidsmiljø
  • gode utviklingsmuligheter
  • varierte arbeidsoppgaver
  • karrieremuligheter