"Jeg ser fram til en spennende karriere i Nokas"

Møt medarbeidere i Nokas

I Norge er vi flere tusen ansatte som hver eneste dag utgjør en forskjell. Les hva noen av dem sier om å jobbe i Nokas.

Møt Mariam - vekter


"Etter å ha hørt mye positivt om vekteryrket, valgte jeg å søke hos Nokas fordi de er et av de største og beste vaktselskapene."
 
Mariam jobber hovedsaklig som resepsjonsvekter, men har også fått prøve seg på andre oppdrag. 

"Jeg ble tatt godt imot og fikk grundig opplæring i jobben jeg skulle gjøre.  Den gode opplæringen gjorde at jeg ble trygg i jobben. Det å jobbe i Nokas er utrolig spennende, og du får mange interessante oppgaver hvis du viser interesse.  Jeg har fått mange gode og hyggelige kollegaer som hjelper meg når jeg trenger det.  Sammen skaper vi et suverent arbeidsmiljø, og jeg ser virkelig fram til en spennende karriere i Nokas."

 

Møt Morten, prosjektleder i Nokas Teknikk


«I Nokas teknikk får vi hele tiden utviklet oss i møte med nye utfordringer og ønsker/krav fra kunder. Vi er en godt sammensatt gruppe mennesker med god og bred kompetanse. I tett samarbeid med våre kunder utvikler vi oss stadig, og sammen finner vi hele tiden bedre løsninger. Det er dette som gjør at det er spennende og utfordrende å jobbe i Nokas teknikk.

Vi har i tillegg også et veldig godt arbeidsmiljø, noe som gjør at det er moro å komme på jobb hver dag og yte litt ekstra.»