Sparebanken Møre forlenger kontanthåndteringsavtale med Nokas

Sparebanken Møre har etter å ha gjennomført en ny konkurranse på kontanthåndtering, valgt Nokas som leverandør for ytterligere 3 år med mulighet for forlengelse.

Sparebanken Møre er en totalleverandør av finansielle tjenester og har 30 kontorer fordelt på 24 kommuner.

- I evalueringen av tilbudene har vi lagt vekt på fleksibilitet og leveransekvalitet, sier Perdy Lunde, banksjef i Sparebanken Møre. Etter en tilbuds- og forhandlingsprosess, falt valget også denne gang på Nokas. Vi har hatt positive erfaringer med Nokas både når det gjelder kvalitet og leveringsevne.

  • - Vi er godt fornøyd med at Sparebanken Møre gir oss fornyet tillit, sier salgsdirektør Tom-Vidar Løkke i Nokas. Kontanter er fremdeles viktige for å holde samfunnet i gang, selvsagt i kombinasjon med kort- og digitale betalingsløsninger. Vi er glade for at Sparebanken Møre tar forbrukerne på alvor og sørger for at de har tilgang på kontanter der de ferdes og når de trenger det.

 Fakta om Sparebanken Møre

Sparebanken Møre er det ledende finanshuset i Møre og Romsdal, og har ca. 380 ansatte fordelt på 30 kontorer i fylket. Ved utgangen av 3. kvartal hadde banken en forvaltningskapital på 61,8 milliarder kroner. Banken har over mange år bygget opp et stort kompetansemiljø relatert til person- og bedriftsmarkedet, samt aksje-, rente- og valutamarkedet. Sammen med datterselskapet Møre Eiendomsmegling AS er Sparebanken Møre en fullservicebank for personer, bedrifter og det offentlige Møre og Romsdal.